Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Hankkeet > PÄMÄ

PÄMÄ


PÄMÄ - Päämäärätietoisesti uutta liiketoimintaa pohjoiseen Keski-Suomeen

PÄMÄ-hanke aktivoi Pohjoisen Keski-Suomen alueen maaseudun yrittäjiä kohti uutta liiketoimintaa kuten hevos- ja lammastalous, erikoiskasvit, hoivapalvelut, sivutuotteiden hyödyntäminen, blue- ja green care, maaseutumatkailu, tuotteiden suoramyynti ja jatkojalostus sekä tilojen uusiokäyttö sekä kehittää ja luo uusia yrittäjäverkostoja. Lisäksi järjestetään infotilaisuuksia ja tiluskierroksia, joissa yrittäjille etsitään uusia ajatuksia.

PÄMÄ -hankkeen taustana on Suomen maataloudessa käynnissä oleva vahva rakennemuutos, jonka seurauksena monet tilat pohtivat keinoja, kuinka tilalta voisi saada elannon, jos kotieläintuotanto ollaan lopettamassa tai mahdollisuutta tilan yksikkökoon laajentamiseen ei ole. Yrittäjille tarjotaan tietoa maaseudun uusista liiketoimintamalleista, rohkaisua uuteen liiketoimintaan sekä vahvoja yrittäjäverkostoja toimintansa tueksi.

Toteutusaika on 1.3.2019-31.12.2020 ja hallinnoijana toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti ja osatoteuttajana Kehittämisyhtiö Witas Oy. Hankkeen rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta ja pohjoisen Keski-Suomen kunnat.

Seuraa somessa @pamahanke
www.facebook.com/pamahanke
www.instagram.com/pamahanke
twitter.com/pamahanke
www.aitomaaseutu.fi/hankkeet/pama

Miisa Tavaststjerna
projektityöntekijä
puh. 040 159 1449
miisa.tavaststjerna(at)witas.fi

Hanna Kaihlajärvi
projektipäällikkö
puh. 040 563 5431
hanna.kaihlajarvi(at)jamk.fi