Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2019 > Keski-Suomen ELY-keskus ja Leader-ryhmät myönsivät rahoitusta maaseuturahastosta yhteensä 77 yritykselle vuonna 2018

Keski-Suomen ELY-keskus ja Leader-ryhmät myönsivät rahoitusta maaseuturahastosta yhteensä 77 yritykselle vuonna 2018


Vuonna 2018 ELY-keskus ja Leader-ryhmät myönsivät Keski-Suomessa yhteensä 77:lle yritykselle rahoitusta maaseuturahastosta. Yrityksiä rahoitettiin yhteensä 2,24 miljoonalla eurolla, hankkeiden kokonaisarvon ollessa 8,37 miljoonaa euroa.

Valtaosa yritystuista (59 %) myönnettiin Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalle, joka on myös investointien osalta korkeamman 30 %:n tukialuetta.

Valtaosa yritystuista kohdistui investointeihin (64 kpl). Kokeiluja myönnettiin 9 kpl, perustamistukea 3 kpl ja toteutettavuustutkimuksia 1 kpl. Tuet jakaantuivat kaikille maakunnan kuudelle seutukunnalle ja maakunnan 23 kunnasta vain yhden alueelle ei myönnetty tukea koko vuonna.

Koko EU-ohjelmakauden osalta investointeja on tehty keskisuomalaisissa yrityksissä maaseuturahoituksen avulla 200 kappaletta. Investointien yhteisarvo on 32 miljoonaa euroa.

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/-/yritysten-investointeihin-ja-kasvuun-rahaa-koko-maakunnan-alueelle-keski-suomi-