Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Paikalliset > Miksi lähteä mukaan

Miksi lähteä mukaan

Potentiaalinen asiakas, olipa hän Helsingistä tai Utsjoelta, voi löytää meidät netissä olevan palveluhakemiston kautta. Meille tämä on tärkeä asia, sillä sähköiset tilitoimistopalvelut eivät ole paikkaan sidottu. Me voimme palvella asiakkaita olivatpa he missä päin Suomea tahansa ja huomattavasti edullisemmin kuin isojen kaupunkien tilitoimistot. Jos haluaa toimia ja palvella alueen asukkaita ja alueella vierailevia, on syytä olla esillä eikä piiloutua. En ymmärrä miksi joku ei lähtisi mukaan, sillä palvelu on todella edullinen tapa saada lisänäkyvyyttä. On Pihtiputaan imagon kannalta tärkeää, että hakupalvelussa on mukana runsaasti yrityksiä. Kattava palvelutarjonta luo positiivista mielikuvaa alueesta ja ihmiset huomaavat, että täällä periferiassakin on saatavilla monipuolisia palveluita.

Sydän-Suomen Taloushallinta / Pia Mård


Ilman muuta lähdimme mukaan. On hienoa, että meillä on käytössämme palvelu, josta keskitetysti löytyvät kaikki alueen yritykset ja palvelut. Nyt Pihtiputaan palvelut voi löytää helposti, olitpa missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Palvelun käyttö ja oman yrityksen tietojen lisääminen on helppoa ja onnistuu varmasti myös niiltä, jotka eivät ole paljoa netin tai tietokoneiden kanssa tekemisissä. Palvelu ei todellakaan ole kallis, joten mukaan lähdön ei pitäisi jäädä rahasta kiinni.

Niemenharjun Matkailukeskus Oy / Virve Kinnunen


Kun alueen palvelut on kerätty yhteen paikkaan, on alueen asukkaiden ja vierailijoiden helppo hahmottaa, mitä yrityksiä ja palveluita alueella on. Kyllä tämä on tarpeellinen palvelu myös paikallisille. palvelu ei ole kallis, jos tätä kautta saa vaikka vain yhden tai kaksi asiakasta lisää, niin palvelu on maksanut itsensä takaisin, pelkkä puhelinnumero numerohakupalvelussa on kalliimpi.

PKS-Sähkö / Markus Pohjonen


Hakupalvelun avulla tavoitamme asiakkaita myös naapurikunnista. palvelun avulla kuluttajat löytävät helposti oman alueen palveluntarjoajat ja todennäköisesti ostavat omasta tai lähikunnasta, sillä ei ole taloudellista ajaa kovin kauas ostoksille, jos läheltäkin löytyy palveluntuottajia. Palvelu ei ole kallis, monet muut hakupalvelut ovat satoja euroja vuodessa.

HieVerKu / Raisa Kupiainen


Halutaan olla mukana seutukunnan yhteisessä hakupalvelussa, josta löytyy kaikki alueen palvelut keskitetysti. Tuotteita ja palveluita haetaan yhä enemmän verkosta, se on tätä päivää. Kuluttajan näkökulmasta katsottuna, jos et löydy netistä, et ole olemassa. Kaikki mikä maksaa on näinä aikoina liikaa, mutta uskon, että palvelu maksaa itsensä varmasti takaisin.

Mari-A / Maria Kilpeläinen


Palvelusta löytyy yhdellä kertaa useita eri yrityksiä ja palveluntarjoajia. Miksi ihmeessä jäädä pois, kun palvelu on niin edullinen ja helppo käyttöinen. Jos joku viitsii järjestää, niin kyllä mukaan on lähdettävä.

Juhan Kuva Oy / Juha Liimatainen


Meillä ei ole omia nettisivuja, joten hakupalvelussa näkyvä yritysprofiili toimii meille kotisivuna. Palvelua on helppo käyttää, joten kaikki mukaan vaan.

Taresi Oy / Reijo Siekkinen


Ota yhteyttä niin kerromme, kuinka saat yrityksesi tiedot mukaan hakupalveluun!

Marja Vähäsarja
markkinointikoordinaattori
puh. 044 459 6833
marja.vahasarja(at)witas.fi