Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2019 > Sähköinen mobiilialusta DUUNI Gradia & Poke on uusi tapa auttaa keskisuomalaisia työnantajia ja opiskelijoita löytämään toisensa

Sähköinen mobiilialusta DUUNI Gradia & Poke on uusi tapa auttaa keskisuomalaisia työnantajia ja opiskelijoita löytämään toisensa

Keskisuomalainen työnantaja: onko sinulla työ tekijäänsä vailla? Tekijä voi löytyä yllättävänkin läheltä ja helposti. Sähköinen mobiilialusta DUUNI Gradia & Poke on uusi tapa auttaa keskisuomalaisia työnantajia ja opiskelijoita löytämään toisensa.

Palvelussa työnantaja voi ilmoittaa työpaikoista, mahdollisuuksista työpaikoilla tapahtuvaan oppimiseen sekä opiskelijaprojekteista. Työnantaja pääsee myös tarkastelemaan palveluun kirjautuneiden opiskelijoiden osaamisprofiileita ja löytämään helposti tarvitsemansa osaajan. 

Palvelu on maksuton.

Työnantaja, toimi näin: 1 Rekisteröidy palveluun ja luo yrityksellesi tai organisaatiollesi työnantajaprofiili. 2. Sen jälkeen voit julkaista työ- ja harjoittelupaikkoja suoraan opiskelijoille.

DUUNI Gradia & Poke esittäytyy työnantajille myös Rekry, työelämä & koulutus 2019 -tapahtumassa ti 22.1.2019 klo 9-18 Jyväskylän Paviljongissa. Esittelyn löydät Sujuvat työnhakumarkkinat -hankkeen osastolta nro 415 sekä klo 14:00 päälavalla. 

Tervetuloa tutustumaan uuteen rekrytoinnin tapaan!