Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Paikalliset

Paikalliset

 


Sähköinen palveluhakemisto

Viitasaaren, Pihtiputaan, Kinnulan ja Kivijärven yritykset, palvelut, käyntikohteet ja nähtävyydet on koottu yhteen paikkaan, jotta alueen asukkaiden, mökkiläisten ja vierailijoiden on helppo löytää tarvitsemansa palvelut. 

Paikalliset.fi on Witaksen hallinnoima sähköinen palveluhakemisto, jonka tavoitteena on parantaa Witas-alueen yritysten tuotteiden ja palveluiden löydettävyyttä ja kasvattaa alueelle suuntautuvaa ostovoimaa.

Paikalliset.fi-palvelun rakentamisen ja käyttöönoton taustalla on ollut yrittäjäjärjestöjen huoli Witas-alueen yritysten heikosta löydettävyydestä. Myös alueen asukkaat ja erityisesti mökkiläiset ovat jo pitkään toivoneet palvelua, josta lähiseudun palvelut löytyisivät kattavasti ja helposti. Keskittämällä palvelut yhteen paikkaan, josta ne löytyvät nopeasti pyrimme palvelemaan alueen asukkaita, mökkiläisiä ja vierailijoita kokonaisvaltaisemmin.

Tutustu palveluun osoitteessa www.paikalliset.fi
Paikalliset Facebookissa www.facebook.com/paikalliset

Lue miksi muut yrittäjät ovat lähteneet mukaan paikalliset.fi-palveluun.

Ota yhteyttä niin kerron, kuinka saat yrityksesi tiedot mukaan hakupalveluun!

Marja Vähäsarja
markkinointikoordinaattori
044 459 6833
marja.vahasarja(at)witas.fi


Hakupalvelu on kehitetty Kehittämisyhtiö Witaksen hallinnoimassa ProWitas-hankkeessa, jonka rahoittajina ovat toimineet Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta, Leader VIISARI ry sekä yksityiset tahot.