Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2019 > Paikalliset.fi-palvelusta löydät nyt myös Witas-alueen nähtävyydet ja käyntikohteet

Paikalliset.fi-palvelusta löydät nyt myös Witas-alueen nähtävyydet ja käyntikohteet

Paikalliset.fi-palvelusta löydät nyt myös Witas-alueen nähtävyydet ja käyntikohteet!

Paikalliset.fi palvelee alueen asukkaita, mökkiläisiä ja vierailijoita entistä monipuolisemmi, sillä yritysten ja palveluiden lisäksi hakemistosta löytyy nyt myös alueen nähtävyydet ja käyntikohteet.

Onko yrityksesi jo mukana paikalliset.fi-hakupalvelussa?

Paikalliset.fi on Witaksen hallinnoima sähköinen palveluhakemisto, jonka tavoitteena on parantaa alueenyritysten tuotteiden ja palveluiden löydettävyyttä verkossa ja kasvattaa alueelle suuntautuvaa ostovoimaa.

Paikalliset.fi-palvelun rakentamisen ja käyttöönoton taustalla on yrittäjäjärjestöjen huoli paikallisten yritysten heikosta näkyvyydestä verkossa. Myös alueen asukkaat ja erityisesti mökkiläiset ovat jo pitkään toivoneet palvelua, josta lähiseudun palvelut löytyisivät kattavasti ja helposti. Keskittämällä palvelut yhteen paikkaan, josta ne löytyvät helposti ja nopeasti, pyrimme palvelemaan alueen asukkaita, mökkiläisiä ja vierailijoita kokonaisvaltaisemmin.

Tutustu palveluun osoitteessa www.paikalliset.fi.

Jos haluat yrityksesi mukaan ota yhteyttä marja.vahasarja(at)witas.fi tai soita 044 459 6833.