Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2018 > Witas hakee hankerahoitusta seutukunnan pienyrittäjien hyvinvointiin

Witas hakee hankerahoitusta seutukunnan pienyrittäjien hyvinvointiin

Kehittämisyhtiö Witas hakee tänä syksynä rahoitusta seutukunnalliseen HYVY – hyvinvoiva yritys ja yrittäjä -hankkeeseen, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan yksin- ja mikroyrittäjät. Arvioitu aloitusaika on tammikuussa 2019.

Toimenpiteiden tavoitteena on edistää liiketoiminnan ja kasvun kehittymistä parantamalla yrittäjän hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Asiantuntijoita hyödyntäen lisätään yrittäjän tietoisuutta omasta hyvinvoinnista ja sen vaikutuksesta tuottavuuteen.

Tavoitteena on luoda jokaiselle paikkakunnalle yrittäjille avoimia matalan kynnyksen kohtaamis- ja keskustelupaikkoja, joissa yrittäjä ja hänen hyvinvointinsa ovat keskiössä.

Tavoitteena on lisäksi madaltaa yrittäjien kynnystä käyttää ja hyödyntää aktiivisesti olemassa olevia palveluita hyvinvointinsa parantamiseen ja ylläpitoon.

Kokonaistavoitteena on tukea kannattavan, kestävän liiketoiminnan säilymistä ja kasvua seutukunnalla.

Yrittäjä, mikäli kiinnostuit hankkeesta, ilmoitathan elo-syyskuun aikana Witakselle alustavan kiinnostuksesi olla mukana hankkeen toimenpiteissä. Kohderyhmään kuuluvien yrittäjien ilmoituksia tarvitsemme hankerahoituksen varmistamiseksi. Voit lähettää asiasta tiedon meille sähköpostitse info(at)witas.fi.

Lisätietoja antaa Mirja Arkimaa puh. 044 765 7392.