Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Palvelut yrittäjälle > Yrityskummitoiminta

Yrityskummitoiminta

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Kehittämisyhtiö Witas Oy toimii yrityskummitoiminnassa yhteistyössä Keski-Suomen Yrittäjät ry:n sekä Suomen Yrityskummit ry:n kanssa.

Kaipaatko näkemystä ja kokemusta yritystoiminnan tueksi?

Liiketoiminnan solmukohdissa tai toiminnan kehittämisen haasteissa yrityskummi voi olla korvaamaton apu. Ulkopuolisen osaajan näkökulma tarjoaa tuoreita ajatuksia ja antaa ajattelemisen aihetta. Yrityskummin kanssa toimiminen on avointa, mutta ehdottoman luottamuksellista. Yhteistyössä kannattaa avata omat toiveet ja tavoitteet, puntaroida näkemyksiä puolin ja toisin sekä olla itse yrittäjänä aloiteellinen ja innostunut. 

Yrityskummia voivat hakea minkä tahansa toimialan yritykset, joilla on takana vähintään yksi tilikausi.

Oletko rautainen liike-elämän ammattilainen, joka haluaa auttaa pk-yrityksiä menestymään?

Yrityskummina autat yrittäjää fokusoimaan, rohkaiset, siirrät liiketoimintakokemustasi eteenpäin, sparraat sekä välität ja kuljet rinnalla. Yrityskummitoiminta onkin melkoista hyvällä sydämellä auttamista ja oikeisiin asioihin keskittymistä. Jokainen tapaus on erilainen. Yrityskummina tuot oman osaamisesi näkökulmasta ainutlaatuisen arvokasta tietotaitoa pöytään.

Keski-Suomen Yrittäjät - Yrityskummitoiminta

Keski-Suomen Yrityskummit Facebookissa

Yrityskummit - Keski-Suomen aluesivut

Raimo Saarinen
aluekummi ja yrityskummi
Suomen Yrityskummit, Keski-Suomi
puh. 040 500 1576
raimo.saarinen(at)yrityskummit.fi

Sari Laitinen
aluekoordinaattori
Suomen Yrityskummit, Keski-Suomi
koordinaattori, Keski-Suomen Yrittäjät
puh. 040 538 4602
sari.laitinen(at)yrittajat.fi