Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2017 > Kysely yrityksille ja työnantajille työvoiman saatavuudesta

Kysely yrityksille ja työnantajille työvoiman saatavuudesta

Kysely on osa Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan ja Äänekosken kaupungin alueen Kohtaanto 2017 –hanketta, jonka tarkoituksena on selvittää ja ehdottaa keinoja, miten alueen yritykset löytäisivät osaavaa työvoimaa ja työnhakijat töitä.

 

Kysely lähetetään myös alueen työnhakijoille, ammatillisen koulutuksen opiskelijoille, ohjausverkostoille ja opettajille. Kyselyn tavoitteena on saada perustietoa kohtaanto-ongelmasta alueen kaikilta työllisyyden kanssa toimivilta tahoilta.

Toivomme, että kaikki kyselyn saavat vastaavat siihen, että saamme mahdollisimman hyvän kuvan alueen tilanteesta. Nyt on aika kertoa omat kokemukset rekrytoinnista ja työvoiman saatavuudesta, jotta voimme tarttua paremmin ongelmakohtiin paikallisella tasolla.

Mikäli kyselyä ei syystä tai toisesta ole tullut sähköpostitse, niin sen voi pyytää osoitteesta tarja.naskila(at)poke.fi tai piia.kansikas-jarvenpaa(at)poke.fi

Vastausaikaa on 5.5.2017 saakka.

Hanke on Euroopan sosiaalirahaston ESR:n hanke. Sitä rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus, alueen kunnat ja POKE. Asiantuntijana on ollut Mikko Kesä Oy.

Lisätietoja antavat projektipäällikkö Tarja Naskila, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, puh. 040 561 1542, tarja.naskila(at)poke.fi ja projektisuunnittelija Piia Järvenpää-Kansikas, puh. 040 487 4139, piia.kansikas-jarvenpaa(at)poke.fi