Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Hankkeet > Päättyneet hankkeet > Seudullinen yrityspalvelu

Seudullinen yrityspalvelu

Seudullinen yrityspalvelu on ollut yksi osa Witas Oy:n yrityspalvelutoimintaa. Toiminnan tarkoituksena oli, että tietoa ja neuvontaa Keski-Suomen ELY-keskuksen ja muiden yhteistyökumppaneiden tarjoamista palveluista on saatavissa omasta lähialueen kehittämisyhtiöstä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Seudullisen yrityspalvelun verkostoon Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueella kuuluivat Kehittämisyhtiö Witas Oy, Äänekosken TE-toimisto, Maaseudun Kehittämisyhdistys Viisari ry, Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy, Finnvera Oyj Jyväskylän konttori, Keski-Suomen ELY-keskus ja ProAgria Keski-Suomi ry.

Verkoston tarkoituksena oli parantaa ja kehittää keskeisten alueen yritys- ja elinkeinotoiminnan palveluorganisaatioiden yhteistyötä yritysten perustamisessa, kehittämisessä ja sijoittumisessa alueelle.

Seudullinen yrityspalvelu oli osa valtakunnallista YritysSuomi -palvelurakennetta.

Seudullisen yrittäjyyden edistäminen Keski-Suomessa -hankekokonaisuuden rahoittajana toimi Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahaston (ESR) kautta 31.12.2014 saakka. Seudullisen yrityspalvelun aikana kehitettyjä hyväksihavaittuja toimintamalleja, kuten klinikkapäiviä, toteutetaan jatkossa Witas Oy:n omana toimintana.