Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Hankkeet > Yhteistyötahojen hankkeet > OPS - oppisopimuksella töihin

OPS - oppisopimuksella töihin

Hanke on päättynyt.

Hankkeen tavoitteena on rakentaa alueelle tuettu oppisopimuskoulutukseen ohjautumismalli. Hanke toimii Pihtiputaalla ja Kinnulassa. Kohderyhmänä ovat 17-65 -vuotiaat oppisopimuskoulutuksesta kiinnostuneet henkilöt. Oppisopimuskoulutus on käytännönläheinen tapa opiskella itselle ammatti, päivittää tietoja ja kehittyä oman alansa osaajaksi.

Kehittämistyön toimenpiteinä ja avulla kehitetään työnhakijoiden työelämävalmiuksia erilaisilla, alakohtaisilla ryhmätoiminnoilla ja ammatillista osaamista työkokeilun ja oppisopimuskoulutuksen avulla.

Työnantajia ohjataan ja tuetaan eri keinoin työllistämisessä, työkokeilussa ja oppisopimuskoulutuksessa. Tiivistä yhteistyötä tehdään työnantajien, Välikäsi-toimijoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Hanketta hallinnoi Viitaseudun Kumppanuus ry ja se kuuluu osahankkeena laajempaan VÄLIKÄSI-hankekokonaisuuteen. Hankkeen toteutusaika on 1.3.2015-31.12.2016. Hankkeen rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta sekä kunnat.

Ilkka Paananen
Viitaseudun Kumppanuus ry
puh. 040 659 3599
ilkka.paananen(at)pp5.inet.fi