Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2021 > Yrittäjä, vastaa kyselyyn hyvinvointiteemaisen hankkeen suunnittelun tueksi

Yrittäjä, vastaa kyselyyn hyvinvointiteemaisen hankkeen suunnittelun tueksi

Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan yrittäjä! Koetko yrittäjien sekä yritysten henkilöstön hyvinvoinnin edistämisen tärkeäksi? Vastaathan alla olevaan kyselyyn mahdollisimman pian.

https://hakosurvey.hakosalo.fi/kysely.asp?q=aOOpiDXR5046

HYVY - Hyvinvoiva yrittäjä, hyvinvoiva yritys -hanke on päättynyt ja sen toiminta koettiin yrittäjien keskuudessa erittäin hyödylliseksi ja hankkeelle on toivottu jatkoa. Yrittäjien hyvinvointi on tärkeä asia ja muuttuvassa maailmassa yrittäjiltä odotetaan venymistä ja muutoskyvykkyyttä enemmän kuin koskaan. Mahdollisella jatkohankkeella haluamme tuoda apua ja tukea hyvinvoinnin edistämiseen ja tukemiseen suoraan yrittäjälle itselleen - onhan yrittäjä yrityksen tärkein voimavara.

Oheisen kyselyn vastauksien avulla voimme osoittaa rahoittajalle yritysten kiinnostuksen mahdolliseen jatkohankkeeseen. Kiinnostuksen ilmaiseminen ei aiheuta minkäänlaisia taloudellisia sitoumuksia. Vastaukset toimitetaan kootusti mahdollisen uuden hankehakemuksen liitteenä rahoittajaorganisaatiolle, esimerkiksi Keski-Suomen ELY-keskukseen.