Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2021 > Sote- ja hyvinvointialan yrittäjille ajankohtaista koulutusta

Sote- ja hyvinvointialan yrittäjille ajankohtaista koulutusta

Sopien 2.0 -hankkeessa on tarjolla sote- ja hyvinvointialan yrityksille monipuolista koulutusta ja sparrausta. Kevään koulutuskalenteri on laaja paketti ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa, mitä jokaisen yrittäjän on hyvä tietää kehittääkseen toimintaansa. Uutena koulutustarjonnasta löytyvät myynti-, muutosjohtaminen- ja palvelumuotoilu sotealalla. Myös Kanta-palvelut, laatu ja digimarkkinointi koulutukset alkavat uudelleen. Osassa on tarjolla myös syventäviä koulutuksia. Kaikki koulutukset toteutetaan etänä ja koulutuksista on saatavana myös tallenne. Osallistuminen koulutuksiin on pyritty tekemään helpoksi kiireisille yrittäjille.

Hankkeessa mukana olevat yritykset ovat hyödyntäneet koulutuksia myös koko henkilökunnan hyödyksi. Koulutuksiin voi mukana olevien yritysten/yhdistysten lisäksi osallistua myös kuntien yhteyshenkilöt sekä toimialan henkilöstöä. Yhteistyötä Saarikan ja Wiitaunionin sekä yrittäjien välillä onkin saatu mukavasti alulle. Yhdessä toimiminen on monesti myös asiakkaan etu, joka sukkuloi usean toimijan viidakossa.

Koronavuosi on ollut haasteellinen monessa yrityksessä, mutta kirittänyt myös yrityksiä ottamaan käyttöön yhä enemmän erilaisia digitaalisia toimintoja kuten sähköistä ajanvarausta, some mainontaa, etäpalavereja ja etävastaanottoja. Muutos on tuonut myös mahdollisuuksia.

Hankkeeseen on jatkuva yritys/yhdistysrekrytointi käynnissä, joten mukaan mahtuu vielä.

» Koulutuskalenteri kevät 2021

» Ilmoittautuminen koulutuksiin


Lisätietoja:

Piia Flink-Liimatainen
Projektipäällikkö, Sopien 2.0-hanke
pohjoinen Keski-Suomi, Kehittämisyhtiö Witas Oy
piia.flink-liimatainen(at)witas.fi
puh. 0400 149 934