Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Hankkeet > Yrittämisen ja työnteon uudet kanavat

Yrittämisen ja työnteon uudet kanavat

Euroopan maaseuturahasto logo


Koronakriisi on tehnyt etätyöstä ja etänä tapahtuvasta rekrytoinnista uuden normaalin. Digitalisoituminen ja virtuaalitodellisuus hämärtävät kuitenkin rajaa työn ja vapaa-ajan välillä. Kuinka pysyä työnantajana ja työntekijänä muutoksen mukana sekä voida hyvin?

Työnantajien ja työntekijöiden valmiudet vastata etätyön haasteisiin vaihtelevat. Tarvitaan hyviä käytäntöjä, tietoa, resursseja ja osaamista. Tilojen, laitteiden, tietoliikenneyhteyksien ja muiden resurssien lisäksi on tärkeä panostaa johtamiseen, työn tuottavuuteen, laatuun ja prosesseihin.

YTY-hankkeen tavoitteena on luoda uudet etärekry- ja etätyöskentelymallit, välittää niistä tietoa sekä ottaa ne käyttöön Witas Oy:n ja Keulink Oy:n toiminta-alueilla (Keuruu, Multia, Viitasaari, Pihtipudas, Kinnula ja Kivijärvi). Hanke tarjoaa hyviä käytäntöjä etätyöhön sopeutumisessa, toimivia etärekrykäytäntöjä sekä potentiaalisten työntekijöiden löytämiseksi näkyvyyttä järjestettävissä etärekrytapahtumissa.

Hankkeen toteutusaika on 1.1. – 31.12.2021. Hallinnoijana toimii Kehittämisyhtiö Keulink Oy ja osatoteuttajana Kehittämisyhtiö Witas Oy. Rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta.

Tutustu hankkeen toimintaan www.aitomaaseutu.fi/hankkeet/yty
 

Miisa Tavaststjerna
projektityöntekijä
puh. 040 159 1449
miisa.tavaststjerna(at)witas.fi

Reijo Himanen
projektipäällikkö
puh. 040 542 5742
reijo.himanen(at)keulink.fi


Witas Oy logo     Keulink Oy logo  ELY-keskus logo