Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2020 > Paikalliset.fi palveluhakemisto on uudistunut

Paikalliset.fi palveluhakemisto on uudistunut

Loppukesän ja syksyn aikana olemme jatkokehittäneet paikalliset.fi-palvelua yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja tarjoavan Dicode Oy:n kanssa ja uudistettu hakemisto on nyt julkaistu.

Teknisten päivitysten lisäksi olemme muokanneet sivuston visuaalista ilmettä ja käytettävyyden parantamiseksi olemme selkeyttäneet käyttöliittymää ja muokanneet hakutoimintoja. Koska hakemistoa käytetään suurimmaksi osaksi mobiililaitteilla, olemme kiinnittäneet erityistä huomiota mobiilioptimointiin. Lisäksi olemme tehneet useita hakukoneoptimointiin liittyviä toimenpiteitä ja palvelun ylläpitoon on tullut uusia ominaisuuksia. 

Käyt tutustumassa uudistettuun palveluhakemistoon www.paikalliset.fi

Seuraa meitä Facebookissa facebook.com/paikalliset

Jos sinulla on kysyttävää palveluun liittyen tai haluat antaa palautetta palvelusta, otathan yhteyttä puhelimitse 044 459 6833 tai sähköpostitse marja.vahasarja(at)witas.fi.

Palvelun jatkokehittämistyö on toteutettu Koronakriisi-hankerahoituksella, jonka on myöntänyt Keski-Suomen liitto TEM:n alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahasta ja Keski-Suomen kehittämisrahastosta.