Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Ta­pah­tu­mat > Vuosi 2020 > Pohjoisen Keski-Suomen sijoittumisstrategian työpaja

Pohjoisen Keski-Suomen sijoittumisstrategian työpaja

Tervetuloa Saarijärven-Viitasaaren seudun sijoittumisstrategian työpajaan ti 8.12.2020 klo 9-12 etäyhteyksin.

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat erityisesti Sydänsuomessa-hankkeen toiminta-alueen (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari) kuntien kasvuhakuiset yritykset, yrityskehittäjät, kuntien edustajat sekä sidosryhmät, mutta tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Työpajan tavoitteena on laatia toimenpide-esityksiä sekä pohtia toimintamalleja ja yhteistyömuotoja, joita seudulla voidaan tulevina vuosina ottaa käyttöön nykyisten yritysten kasvun ja kansainvälistymisen tukemiseksi sekä uusien yritysten ja investoijien houkuttelemiseksi.

Työpajassa käydään läpi yhteisesti seutukunnan vahvuuksia ja mahdollisuuksia sekä uusia kehittämisavauksia ja –kohteita, joita sijoittumisstrategiassa tulisi huomioida. Lisäksi nostetaan esille keihäänkärkiä, joita tulisi nostaa esille invest in -toimintaa tukevalla sähköisellä alustalla ja viestinnässä.

Ilmoittautuminen ke 2.12.2020 klo 16 mennessä https://q.surveypal.com/SaVi_sijoittumisstrategia_tyopaja

Sijoittumisstrategia laaditaan Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n vetämässä Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen -hankkeessa.

Työpajan fasilitoinnista ja strategian laadinnasta vastaa aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI.

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan pohjoiseen Keski-Suomeen omaa sijoittumisstrategiaa ja sen myötä luomaan pohjaa ensi vuoden aikana hankkeessa rakennettavalle viestintä-, markkinointi- ja kasvupalvelualustalle. Mielipiteenne ja ajatuksenne ovat tärkeitä tulevaisuuden kehitystyön edistämiseksi.


Jenni Leppilahti, projektipäällikkö
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen -hanke
+358 50 381 5917
jenni.leppilahti(at)karstulanseutu.fi