Yrittäjä, vastaa kyselyyn hyvinvointiteemaisen hankkeen suunnittelun tueksi

Julkaistu 3.5.2021
 

Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan yrittäjä! Koetko yrittäjien sekä yritysten henkilöstön hyvinvoinnin edistämisen tärkeäksi? Vastaathan alla olevaan kyselyyn mahdollisimman pian.

https://hakosurvey.hakosalo.fi/kysely.asp?q=aOOpiDXR5046

HYVY - Hyvinvoiva yrittäjä, hyvinvoiva yritys -hanke on päättynyt ja sen toiminta koettiin yrittäjien keskuudessa erittäin hyödylliseksi ja hankkeelle on toivottu jatkoa. Yrittäjien hyvinvointi on tärkeä asia ja muuttuvassa maailmassa yrittäjiltä odotetaan venymistä ja muutoskyvykkyyttä enemmän kuin koskaan. Mahdollisella jatkohankkeella haluamme tuoda apua ja tukea hyvinvoinnin edistämiseen ja tukemiseen suoraan yrittäjälle itselleen - onhan yrittäjä yrityksen tärkein voimavara.

Oheisen kyselyn vastauksien avulla voimme osoittaa rahoittajalle yritysten kiinnostuksen mahdolliseen jatkohankkeeseen. Kiinnostuksen ilmaiseminen ei aiheuta minkäänlaisia taloudellisia sitoumuksia. Vastaukset toimitetaan kootusti mahdollisen uuden hankehakemuksen liitteenä rahoittajaorganisaatiolle, esimerkiksi Keski-Suomen ELY-keskukseen.

 
Päivitetty 3.5.2021

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »