Mikä XR ja VR? Vastaa kyselyymme!

Julkaistu 8.11.2021
 

Yrittäjä, minkälaiset valmiudet ja halukkuus yrityksessäsi on virtuaalimaailmojen sekä lisätyn todellisuuden hyödyntämiseen?

Vastaathan kyselyymme maanantaihin 15.11.2021 mennessä. Ihan kaikki vastaukset ovat tärkeitä. 

» link.webropol.com/s/kexri2021

Oletko miettinyt, kuinka tulevaisuuden teknologiat taipuisivat bisneksen tekoon tai miten niiden avulla voisi kehittää yrityksen toimintaa? Ovatko lisätty todellisuus, XR ja virtuaalimaailmat sinulle ennestään tuttuja? Vai tuleeko tunne, että mikä ihmeen XR? Vastaathan kyselyymme, jossa kartoitamme pohjoisen Keski-Suomen pk-yritysten kiinnostusta ja kehittämistarpeita XR-teknologioihin liittyen. XR-teknologioilla tarkoitetaan esimerkiksi juuri erilaisia virtuaalimaailmoja sekä lisättyä todellisuutta.

Rakennamme keskisuomalaista Kexri-verkostoa, joka kasvattaa ja jakaa tietoa XR-osaamisesta ja sen soveltamisesta eri toimialoilla. Luomme toimintamalleja ja tapoja, joilla yritykset ja organisaatiot voivat hyödyntää uusia teknologioita mm. liiketoiminnan, markkinoinnin, tapahtumien ja kehittämistoiminnan tukena sekä rakennamme aktiivista toimijaverkostoa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan Kexri-verkostoomme! 

Kexrin voimanlähteinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy, Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Äänekosken Kehitys Oy sekä Keski-Suomen liitto Euroopan aluekehitysrahastosta. 

Mikä ihmeen XR? VR? AR? Virtuaalimaailmat? Lisätty todellisuus? Tutustu aiheeseen lisää Kexrin verkkosivuilla osoitteessa kexri.io.

Tutustu Kexriin somessa @kexri.io

facebook.com/kexri.io

instagram.com/kexri.io

linkedin.com/company/kexri

twitter.com/Kexri_io

 

 

 
Päivitetty 8.11.2021

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »