Paikalliset.fi palveluhakemisto on uudistunut

Julkaistu 1.12.2020
 

Loppukesän ja syksyn aikana olemme jatkokehittäneet paikalliset.fi-palvelua yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja tarjoavan Dicode Oy:n kanssa ja uudistettu hakemisto on nyt julkaistu.

Teknisten päivitysten lisäksi olemme muokanneet sivuston visuaalista ilmettä ja käytettävyyden parantamiseksi olemme selkeyttäneet käyttöliittymää ja muokanneet hakutoimintoja. Koska hakemistoa käytetään suurimmaksi osaksi mobiililaitteilla, olemme kiinnittäneet erityistä huomiota mobiilioptimointiin. Lisäksi olemme tehneet useita hakukoneoptimointiin liittyviä toimenpiteitä ja palvelun ylläpitoon on tullut uusia ominaisuuksia. 

Käyt tutustumassa uudistettuun palveluhakemistoon www.paikalliset.fi

Seuraa meitä Facebookissa facebook.com/paikalliset

Jos sinulla on kysyttävää palveluun liittyen tai haluat antaa palautetta palvelusta, otathan yhteyttä puhelimitse 044 459 6833 tai sähköpostitse marja.vahasarja(at)witas.fi.

Palvelun jatkokehittämistyö on toteutettu Koronakriisi-hankerahoituksella, jonka on myöntänyt Keski-Suomen liitto TEM:n alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahasta ja Keski-Suomen kehittämisrahastosta.

 
Päivitetty 1.12.2020

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »