Viestitään yhdessä Sydänsuomessa -webinaari

to 02.12.2021
 

Tervetuloa Viestitään yhdessä Sydänsuomessa -webinaariin torstaina 2.12.2012 klo 9-10.30. Webinaarissa esitellään Sydänsuomessa-brändiä, joka on luotu yhteistyössä kolmen eri hankkeen kanssa. Tarkoituksena on ollut luoda koko Sydänsuomen alueen toimijat kokoava brändi, joka kuvastaa alueen vahvuuksia ja mielenmaisemaa ja jonka avulla lisätään alueen tunnettuutta eri sidosryhmien kanssa. Sydänsuomessa-alueen muodostavat Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven ja Pihtiputaan kunnat sekä Viitasaaren kaupunki.

Webinaari on tarkoitettu erityisesti kaikille Sydänsuomessa-alueen toimijoille (kunnat, yritykset, yhdistykset) sekä sidosryhmille, jotka tuottavat palveluita alueella. Webinaariin ovat tervetulleita myös kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Webinaarissa tutustutaan Sydänsuomessa-brändiin ja miten sitä jokainen voi omalta osaltaan hyödyntää. Ensimmäisessä osiossa kuullaan myös Vietä kesä Sydänsuomessa -kampanjasta, joka toi kesällä 2021 jopa 40 nuorta aikuista alueelle. Kampanja nosti esiin Sydänsuomessa-brändiä ja lisäsi alueen tunnettuutta erityisesti nuorten keskuudessa. Toisessa osiossa kuullaan Sydänsuomessa-verkkoalustasta, jonka tarkoituksena on helpottaa Sydänsuomeen sijoittumista ja tarjota alueen toimijoille kanavan yhteiseen viestintään ja markkinointiin. Webinaarissa käymme yhdessä tarkemmin läpi, mitä kaikkea uusi alusta mahdollistaa.

Webinaarista tehdään tallenne, jolloin voit palata siihen myöhemminkin.

Ilmoittaudu maanantaihin 29.11. mennessä osoitteessa
https://response.questback.com/sekeskehittmisyhtikarstulanseu/6sdomcil3d


Lisätietoja:

Jenni Leppilahti
projektipäällikkö
Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen -hanke
jenni.leppilahti(at)karstulanseutu.fi
0503815917

 
Päivitetty 23.11.2021

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »