Maaseudun muoveista uutta liiketoimintaa

ti 23.11.2021
 

Tervetuloa kuulemaan uusinta tietoa muovista ja alan liiketoimintamahdollisuuksista tiistaina 23.11.2021 klo 9–14.

BioPaavo järjestää yhteistyössä Turun yliopiston, Satafoodin, MTK:n ja Keski-Suomen liiton kanssa seminaarin/webinaarin, jonka keynote-puhujana on Kaipola Recycling Oy:n kehitysjohtaja Lassi Hietanen.

Osallistu joko paikan päällä Saarijärvellä BioPaavossa (Kauppakatu 5) tai etänä!

Muovien kierrätys on voimakkaassa murroksessa mm. jätelain uudistuksen, kiristyvien kierrätystavoitteiden ja energian hinnannousun myötä.

Keski-Suomessa tapahtuu paljon juuri nyt, ja bisnestä syntyy muovien ympärille: esimerkiksi Jämsän Kaipolaan sijoittuva Kaipola Recycling tähtää Suomen suurimmaksi muovin käsittelijäksi.

Tilaisuudessa pureudutaan alan keskeisimpiin muovien kierrätyksen kannattavuutta nakertaviin haasteisiin ja haetaan vahvojen asiantuntijoiden johdolla ratkaisuja niihin. Tule keskustelemaan alan kuumimpien yritysten ja asiantuntijoiden kanssa, ja synnyttämään uutta bisnestä maaseudun muoveista!

Kenelle: maatilat, teollisuusyritykset, puutarhayrittäjät, logistiikka-alan yritykset, jätelaitokset, maatila- ja puutarhamuoveja valmistavat yritykset, biopohjaisten muovien kehittäjät ja valmistajat, muovin ja kierrätysmuovin jatkojalostajat, opiskelijat ja kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu viimeistään 18.11.2021, ja valitse samalla mihin työpajoista osallistut: https://link.webropolsurveys.com/EP/A336DF90B2A52CA4 

Kun ilmoittaudut, annat samalla luvan käyttää sähköpostiosoitettasi Howspace-alustalla. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.

 
Päivitetty 11.11.2021

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
Toritalo (ent. OP)
Keskustie 47
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

 

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »