Haemme yrityskehittäjää

 

Etsimme sinua, osaava ja asiakaskeskeinen YRITYSKEHITTÄJÄ

Yrityskehittäjän työ Witaksella on kokonaisvaltaista ja laajaa. Toimimme alueemme (Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren) yrittäjien ja yrittäjäksi aikovien kehittämiskumppanina yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Työssä keskeistä on yritysneuvonnan hyvä ammatillinen osaaminen. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on elinkeinoelämän ja sen sidosryhmien tuntemusta sekä yritysten kehittämispalveluihin liittyvää osaamista. Asiakaslähtöisyys, aktiivisuus ja ratkaisuhakuisuus ovat työssä menestymisen kannalta olennaisia ominaisuuksia.

Osaamisemme keskiössä on yrityksen kokonaisliiketoiminnan ymmärtämisen lisäksi talouden ja rahoituksen tunteminen. Näitä odotamme myös sinulta. Osaamistaustastasi riippuen sinulla voi olla keskeinen rooli alueemme innovaatiotoiminnan kehittämisessä sekä valtakunnallisen Keksintöjen Viikko -tapahtuman vastuuhenkilönä. Yrityskehittäjän työ on monipuolinen kattaus alueemme elinkeinoelämän ja elinvoimaisuuden kehittämistä.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja liikkumista alueellamme. Pystyt asiakkuuksien mukaan vaikuttamaan työaikaasi ja -tehtäviisi. Saat mahdollisuuden itsesi kehittämiseen ja pääset mukaan myös valtakunnallisiin ja kansainvälisiin verkostoihin.

Mikäli motivoidut asiakastyöstä – yritysten kehittämisestä ja kehityksen seuraamisesta –  tämä  on työpaikka, jossa viihdyt.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 1.9.2020. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 26.4.2020 mennessä osoitteeseen riitta.paananen@witas.fi. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tapani Laitinen, puh. 040 152 0112
Kehittämispäällikkö Mauno Laulumaa, puh. 044 459 6202


Kehittämisyhtiö Witas Oy on vuonna 2004 perustettu pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva elinkeinoyhtiö, joka palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Yhtiön omistaa Viitasaaren kaupunki sekä Pihtiputaan, Kinnulan ja Kivijärven kunnat. Liikevaihtomme vaihtelee vuosittain 1 - 1,5 m€:n välillä ja henkilöstön määrä on 8-15 riippuen hankesalkun koosta. Tunnusomaista toiminnallemme on luottamuksellisuus, luotettavuus, aito vuorovaikutus ja asiantuntijuus.

 
Päivitetty 30.4.2020

VIITASAARI
Wiitakeskus
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA


 

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
014 577 6200
info(at)witas.fi
henkilöstö
yhteydenottolomake

facebook-sivujen linkki

instagram-tilin linkki

linkedin-sivujen linkki

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »