Ideasta Business

 

Palvelu ideoiden kehittämiseen ja hyödyntämiseen

Päivittäisessä yrityskehitystyössä on huomattu, että henkilöillä ja yrityksillä on valtava määrä ideoita, joita ei välttämättä hyödynnetä tai jatkokehitetä lainkaan. Usein ideasta vaietaan peläten, että muut keräävät voitot keksinnöstä. Kun idea on asianmukaisesti suojattu, on sen jälkeen aika etsiä oikeat yhteistyökumppanit ja asiakkaat jatkokehittämistä varten.

 

Kehittämisyhtiö Witas Oy on lanseerannut verkostoitumiseen uudenlaisen nettipohjaisen palvelun osoitteessa www.ideastabusiness.fi.

Keksintöjä, patentteja ja yhteistyökumppaneita

Rekisteröitymällä Ideasta Business -sivun käyttäjäksi voit etsiä keksinnöllesi esimerkiksi kumppania, valmistajaa tai uutta omistajaa. Lisäksi yritys voi hakea sivuston käyttäjiltä ratkaisua omalle ongelmalleen.

Palvelun käyttö

Sivusto on käyttäjilleen maksuton ja sen rooli on ainoastaan auttaa eri osapuolia löytämään toisensa. Kehittämisyhtiö Witas Oy ei vastaa, jos käyttäjä julkaisee palvelussa uuden idean, keksinnön tai muun tuoteuutuuden ilman, että on hakenut edellä mainituille asianmukaista suojausta (kuten patenttia tai hyödyllisyysmallia). Kehittämisyhtiö Witas Oy ei myöskään vastaa palvelussa esitettyjen tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta tai tuoteilmoitusten ja palvelusten virheettömyydestä tai niitä koskevien tietojen oikeellisuudesta.

Luethan sivuston kaikki käyttöehdot huolellisesti ennen palvelun käyttöä.

 

» www.ideastabusiness.fi

Lisätietoja Ideasta Business -palvelusta
Jali Heilmann
Innovaattori
puh. 044 351 5499
jali.heilmann(at)witas.fi

 
Päivitetty 11.9.2018

VIITASAARI
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
POP Pankin alakerta
Keskustie 41
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
puh. 014 577 6200
info(at)witas.fi
Henkilöstön yhteystiedot

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »