Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla -seminaari Saarijärvellä

ma 17.09.2018
 

Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla -seminaari 17.9.2018 klo 9-12.

Biotalouden tulevaisuuden tekijöiden kohtaaminen tapahtuu Tarvaalan Biotalouskampuksella Saarijärvellä.
Biotalouskampus, ForesTori, Tuumalantie 17 B, 43130 Tarvaala

Uusiutuviin kestävästi tuotettuihin bioraaka-aineisiin perustuva tuotanto avaa huikeat mahdollisuudet luoda menestyvää uutta liiketoimintaa. Mahdollisuuksien hyödyntämiseen tarvitaan kuitenkin aktiivisuutta, rohkeutta sekä eri osapuolien tiivistä yhteistyötä. Tässä tilaisuudessa avataan näköaloja biotalouteen ja haastetaan tekijöitä tarttumaan toimeen alan huippuvaikuttajien johdattamana.

Ohjelma

9.00 Ilmoittautuminen ja kahvi
9.30 Tilaisuuden avaus
9.40 Suomi menestyy biotaloudessa, ministeri Mika Lintilä, Työ- ja elinkeinoministeriö
10.10 Chipsters Food – huippubrändi ja uusi tulokulma ruuan tuotantoon, CEO Timo Vetriö, Ab Chipsters Food Oy
10.40 Kokemus, tieto ja innovatiivisuus rakennusmateriaaliksi, CEO Janne Honkala, Aalto Haitek Oy
11.00 (K)estävä kehitys rakentamisessa, arkkitehti Lars-Erik Mattila, Suoja ry
11.20 Puu, suurenmoinen raaka-aine, tutkimuspäällikkö Katariina Torvinen, VTT
11.40 Ideasta biotalouden liiketoiminnaksi, CEO Arto Vidgren, Tuotteistajatalo Coaching Ky
12.00 Kohtaamisia ja keskustelua saarijärveläisten voileipien kera

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumiset 12.9.2018 mennessä ilmoittautuminen

Lisätietoja: Markku Paananen, asiantuntija, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Biotalousinstituutti

 
Päivitetty 10.9.2018

VIITASAARI
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
POP Pankin alakerta
Keskustie 41
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
puh. 014 577 6200
info(at)witas.fi
Henkilöstön yhteystiedot

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »