Ruokapalveluhenkilöstön opintomatka Savosta Kainuun kautta Lappiin

ti 05.06.2018 - to 07.06.2018
 

Kaninlihaa lautasille? Kuinka hotfill toimii Kajaanissa? Mitä Sodankylässä tehdään lähituotteiden saamiseksi Lapin ruokapalveluihin? Lähde kanssamme tutustumaan, verkostoitumaan ja keskustelemaan kestävästä kehityksestä, lähiruoasta ja ympäristövastuullisuudesta. Matkan tarkoituksena on vaihtaa ajatuksia ruokatuotantomenetelmistä ja niiden toimivuudesta, pohtia ruokahävikin vähentämisen keinoja ja kehittää kasvis- ja sesonkiruokalistoja.

Opintomatkan ajankohta 5.-7.6.2018. Lähtö Kuopiosta, myös väliltä Kuopio-Kajaani pääsee mukaan.

Ilmoittaudu ja kysy lisätietoja:
Sarilta sari.vaananen(at)sakky.fi, puh. 044 785 4025
Maijalta maija.rissanen(at)sakky.fi, puh. 044 785 3322

Opintomatkan järjestää EkoCentria/Savon koulutuskuntayhtymä yhteistyössä kuntayhtymän matkailuravitsemis- ja talousalan kanssa ja se on osa valtakunnallista Lähi- ja luomuruoan käytön edistäminen ja hankintaosaamisen lisääminen -hanketta.

Matkaohjelma 5.-7.6.2018 (PDF-dokumentti, 414 kt)
 
Päivitetty 16.5.2018

VIITASAARI
Haapaniementie 16
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
POP Pankin alakerta
Keskustie 41
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
puh. 014 577 6200
Henkilöstön yhteystiedot