Hankkeet

 

Hanketoiminnalla lisäresursseja alueelle ja kehittämistoimintaan

Kehittämisyhtiö Witas Oy voi toimia hallinnoivana tahona Euroopan unionin ja muiden julkisten tahojen rahoittamissa hankkeissa, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin alueen yrityksiä ja muita sidosryhmiä sekä edistävät yhtiön ja kuntien tavoitteiden toteuttamista.

Witas Oy:n hallinnoimien hankkeiden toteutusalue voi olla neljän omistajakunnan muodostaman Witas-alueen lisäksi myös koko Saarijärven-Viitasaaren seutukunta tai laajempi maantieteellinen alue maakuntarajojen ylitse. Hankkeiden toteutuksessa tehdään tiivistä yhteistyötä maakunnallisten sekä valtakunnallisten kehittämis- ja koulutusorganisaatioiden kanssa.

Kehittämishankkeiden julkista rahoitusta voidaan hakea hankkeen aihealueen mukaisesti Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR), Euroopan sosiaalirahastosta (ESR) tai Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta (Maaseuturahasto). Kunkin hankkeen tiedotuksessa tuodaan aina esille, mistä rahastosta hankkeen rahoitus on myönnetty.

Witas Oy:n hallinnoimien hankkeiden kokonaisrahoituksesta lähes 80 prosenttia kanavoitui alueelle Euroopan unionin kehittämisrahastoista sekä Suomen valtiolta vuosien 2007-2014 aikana. Loppuosan rahoituksesta vastasivat hankkeisiin osallistuneet yritykset sekä kunnat.

Witas Oy voi myös olla osatoteuttajana mukana muiden tahojen hallinnoimissa hankkeissa varmistaen, että hankkeessa toteutettavat toimenpiteet palvelevat Witas-alueen yrityksiä, kuntia, sidosryhmiä sekä yhtiön tavoitteita.

Tapani Laitinen
Toimitusjohtaja
puh. 040 152 0112
tapani.laitinen(at)witas.fi

 
Päivitetty 20.12.2018

VIITASAARI
Keskitie 4
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
POP Pankin alakerta
Keskustie 41
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
puh. 014 577 6200
info(at)witas.fi
Henkilöstön yhteystiedot

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »