Kehittämisyhtiö Witaksen yrityspalvelut

Onko suunnitelmissasi yrityksen perustaminen? Suunnitteletko yrityksesi kehittämistä ja kasvattamista? Onko yrityksesi omistajan- tai sukupolvenvaihdos ajankohtainen lähitulevaisuudessa? Haluaisitko sparrausapua yrityksesi muutostilanteeseen?

Kehittämisyhtiö Witas Oy on pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva elinkeinoyhtiö, joka palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

Varaa henkilökohtainen ja luottamuksellinen keskusteluaika yrityskehittäjämme kanssa. Henkilöstömme palvelee Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueella Witaksen omissa toimipisteissä tai asiakasyrityksen tiloissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Avoimet työpaikat

Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä toimitusjohtajaa jatkamaan Kehittämisyhtiö Witas Oy:n toimintaa yhteistyössä yritysten ja omistajakuntien kanssa. Hakuaika päättyy 31.8.2018, katso tarkemmat hakuohjeet ja lisätiedot toimitusjohtajan rekrytointi-ilmoitus.

Hae osaksi seutukuntamme kehittäjäverkostoa. Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalle haetaan seutukoordinaattoria, jonka työnantajana toimii Leader Viisari ry. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, katso tarkemmat hakuohjeet ja lisätiedot seutukoordinaattorin rekrytointi-ilmoitus.

Haemme hankeaktivaattoria toteuttamaan Kehittämisyhtiö Witas Oy:n hankeosio Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymän hallinnoimassa 63 Degrees North – Pohjoisen erikoiskasvit €uroiksi -hankkeessa. Witas Oy vastaa Peltoviljelyn erikoiskasvit -osa-alueen toteutuksesta. Hakuaika päättyy 27.8.2018, katso tarkemmat hakuohjeet ja lisätiedot hankeaktivaattorin rekrytointi-ilmoitus.

Yritykset, palvelut, tapahtumat ja nähtävyydet helposti ja nopeasti!

Innovaatiot

Keksintöjen Viikko on vuosittainen keksintömessutapahtuma, joka kokoaa keksijät, yrittäjät ja yhteistyökumppanit verkostoitumaan Viitasaarelle. Tapahtuma järjestetään 5.-6. lokakuuta 2018.

Ideasta Business -palvelu toimii sähköisenä linkkinä keksijöiden ja yrittäjien välillä uusien ideoiden kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Liity palveluun, se on maksutonta!

Yrityskummitoiminta Witas-alueella

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Kehittämisyhtiö Witas Oy toimii yrityskummitoiminnassa yhteistyössä Keski-Suomen Yrittäjät ry:n sekä Suomen Yrityskummit ry:n kanssa.

Lue lisää yrityskummitoiminnasta

 
Päivitetty 13.8.2018

VIITASAARI
Haapaniementie 16
44500 Viitasaari

PIHTIPUDAS
Kunnantalo
Keskustie 9
44800 Pihtipudas

KINNULA
POP Pankin alakerta
Keskustie 41
43900 Kinnula

KIVIJÄRVI
Kunnantalo
Virastotie 5
43800 Kivijärvi

YHTEYSTIEDOT
puh. 014 577 6200
info(at)witas.fi
Henkilöstön yhteystiedot

 

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »