Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: http://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Ta­pah­tu­mat > Vuosi 2017 > Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston avoimet ovet ja TeknologiaTiistai

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston avoimet ovet ja TeknologiaTiistai

 


Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken Piilolan ja Opinahjon toimipisteissä järjestetään avoimet ovet osana Teknologiatiistai-tapahtumaa 28. marraskuuta klo 9-15. Päivän aikana Piilolassa ja Opinahjossa vierailee yli 700 ysiluokkalaista ympäri pohjoista Keski-Suomea. Tapahtuma on avoin myös yrittäjille ja kuntalaisille.

Äänekosken Piilolan kampuksella (Piilolantie 17) osaamistaan esittelevät tekniikan, liikenteen, kokkipuolen ja Saarijärven Tarvaalan luonnonvara-alan osastot sekä aikuiskoulutus.

Äänekosken Opinahjossa (Opinahjontie 1) esittäytyvät sosiaali- ja terveysala, kaupan ja hallinnon ala sekä Viitasaaren logistiikka ja ravintola-ala.

Aikuiskoulutuksen iltapäivässä klo 12-15 esittäytyvät aikuiskoulutuksen alat sekä henkilökunta (Piilolantie 17, G-rakennus). Klo 13 pidetään infotilaisuus ammatillisen koulutuksen reformista. Mitä se tarkoittaa työpaikoilla? Entä opiskelijalle? Miten yhteistyö työelämän ja oppilaitoksen kanssa muuttuu ensi vuonna?


Taustatietoa Teknologiatiistaista

Ammatilliset oppilaitokset koko Suomessa järjestävät yhdessä teknologiateollisuuden yritysten kanssa TeknologiaTiistai-tapahtumia marraskuun viimeisenä tiistaina 28.11.2017. Teknologiatiistaina esitellään laajasti kone- ja tuotantotekniikan opiskelua ja ammatillisia oppilaitoksia sekä ammattiosaajien työtä ja työpaikkoja teknologiayrityksissä.

www.teknologiateollisuus.fi/fi/TeknologiaTiistai