Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: http://www.witas.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tie­dot­teet > Vuosi 2017 > Tutustu yrityskohtaiseen Digiloikka-valmennukseen

Tutustu yrityskohtaiseen Digiloikka-valmennukseen

Viime syksynä käynnistyi Digijohtajaksi! –kokonaisuus, joka tarjoaa keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrittäjille maksuttomia ja erittäin edullisia valmennuksia liiketoiminnan digitalisaation kehittämiseen. Mukana on ollut jo 250 yrittäjää ja jos et vielä kuulu heidän joukkoonsa, toivotamme Sinutkin tervetulleeksi mukaan!

Nyt käynnistämme yrityskohtaisen Digiloikka-valmennuksen, jossa saat kahdeksan (8) tuntia asiantuntijan aikaa ja apua juuri teidän tilanteen kartoittamiseen ja kehittämissuunnitelman tekemiseen. Ydinkysymyksinä ovat: kuinka liiketoimintasi hyötyy parhaiten digitalisuudesta ja miten otetaan digiloikka seuraavalle tasolle?

Valmennuksessa tehdään lähtötason kartoitus, jonka pohjalta hahmotellaan digitarpeita ja –haasteita ja lopputuloksena syntyy yrityksesi digisuunnitelma. Koulutukseen sisältyvät kaksi tapaamista tapahtuvat haluamallanne aikataululla, halutessanne myös etäyhteyden välityksellä. Valmennusta tukee ESR ja sen hinta on 250 e / yritys (alv 0%).

Lisätietoja löydät liitteenä olevasta esitteestä. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian mukaan

» https://www.lyyti.in/Digiloikka


Kutsu Digiloikkaan (PDF-dokumentti, 302 kt)