Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: http://www.witas.fi/

Etusivu > Hankkeet > Päättyneet hankkeet > Pro­Wi­tas

Pro­Wi­tas

Yritysten digitaalisen yhteisön viriäminen ja palveluiden tarjonnan kehittäminen

ProWitas-hankkeen tavoitteena on lisätä yritysten valmiuksia hyödyntää digitaalisuutta omassa liiketoiminnassaan. Hanke pyrkii helpottamaan asiakkaiden ja yritysten kohtaamista Internetissä.

Hankkeessa rakennetaan paikallisista lähtökohdista hakusivusto. Haku kokoaa yritykset, esittää ne kartalla sekä linkittää hakutuloksiin yritysten kotisivut, sosiaalisen median työkalut, verkko- ja varausjärjestelmät. Asiakas voi hakea myös useamman toimialan yrityksiä yhdellä kertaa.

Hankeessa keskitytään käytännön tekemiseen ja alueen palvelujen löydettävyyden parantamiseen. Hakusivuston käyttö yrityksille on helppoa, sisältöjä voi ylläpitää itse lomakkeen avulla. Liikkeelle oman yrityksen kanssa pääsee hankkeen työpajojen ja opastuksen avulla. Lisäksi työpajoissa tutustutaan erilaisiin työkaluihin, niiden mahdollisuuksiin ja sisällöntuotannon tapoihin.

Digitaalisuus on mahdollisuus, joka ei tunne rajoja. Jos kansainväliset yritykset tuovat palvelunsa tänne, miksi emme voi toimia samoin. Pienillä oivalluksilla voimme alueena erottua muista ja palvella niin ulkoa tulevia kuin paikallisia asiakkaita uusilla tavoilla. ProWitas-hankkeen pihvi ei ole ainoastaan uudessa teknologiassa, vaan kuinka sitä hyödynnetään uudella ja muista erottuvalla tavalla. Kaiken keskiössä on asiakas ja se kuinka alue voi palvella tätä entistä paremmin!

Hanke on avoin kaikille Witas-alueen yrityksille, myös yhdistykset ovat tervetulleita mukaan! Hankkeen toteutusaika on 1.1.2016-31.5.2017 ja rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta, Leader VIISARI ry sekä yksityiset tahot.

» Hankkeen kotisivut

Marja Vähäsarja
projektikoordinaattori
puh. 044 459 6833
marja.vahasarja(at)witas.fi